Videti jedan post
Star 17.06.2012, 11:20   #6
AcaG600
Ovaj baš voli da kuca

AcaG600's Avatar

Registrovan/a dana: 05.01.2012
Mjesto: Kruševac
Downloads: 130
Uploads: 14
Rekao HVALA: 83
Zahvalili mu 117 puta u 110 Postova
Instrumenti: Roland VA-5 expanded ZIP & KORG X5D ; DELL Inspiron 15 3521 + Kontakt 5 + MIDI + Samples
Interesi: Klavijature, računari...
AcaG600 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
AcaG600 pošalji poruku preko MSN messengera AcaG600 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Evo imam i ja slican problem....Imam Sony Ericsson Vivaz U5i....Resio sam juce da malo osvezim telefon i memorijsku od 8GB, pa sam preko Sony Ericsson PC Suite prebacio te kontakte koje sam imao u telefonu na GMail....Sad ih imam tamo sve uredno....E sad, mogu da ih Exportujem u 3 formata: Google CSV, Outlook CSV i vCard format....Probao sva 3 formata, pa da onda ucitam u Outlook Express, ali nikako....Niti ce da mi otvori kontakte, niti bilo sta....Imam takodje opciju u SE PC Suite da kopiram kontakte sa kompjutera u telefon, ali kad izaberem to, on mi trazi negde kontakte iz telefona, ne iz kompa i slicno.....Bas je zamorno da se sad opet kucaju kontakti....E jedino interesantno sto sam nasao u SE PC Suite je to da mozes kontakte da iskucas na kompjuteru i onda ih samo posaljes na telefon dok ti je pod USB modom i onda ih lepo prebaca....Jel ima neko neko resenje?Pozdrav