Citat:
Originalno postovano od Svirac bt
mnoge me savetuju da uzmem pa800 nego pa1xproo :/
|
ti što te savetuju neće da ti daju pare kad trebaš da menjaš ploču i ram na isti taj pa800..... a obično takve savete daju oni koji "slučajno" prodaju pa800.
@minicevac ne pljujem ja pa1xpro elite, čitaj malo šta sam napisao, koja je razlika između pa1xpro elite (koji naravno ima sve) i pa1xpro koji ima mp3 bord, hdd, cd rezač (koji ničemi ne služi) ako mi kažeš neku konkretnu razliku osim toga što piše
elite vodim na pijenje dok se ne u*ereš
samo ne razumem šta nekome vredi to što piše elite da plati skuplje ako je neko poskidao i mp3 bord i ostalo a prodavci obično traže veću cenu za elite, a zbog čega? Jeftinije da se kupi običan pa1xpro i da sam kupiš sve ostale dodatke nego da platiš nekome porez na luksuz zvan elite.
mp3 bord ako prodaš više od 80e poklanjam ti ga, ja sam prodao 10 komada od nove godine do sad, jedva 70-80e izvučem, cd rezač ide bilo koji ata od starijih laptopova, 5-6 evra najviše, klavirsko proširenje sam poklonio ionako ničemu ne služi pored semplova, a može za 30-tak evra da se nađe, novo je 55 evra, a taj vif kome to treba uopšte? u pitanju je video izlaz, šta će to nama?
Da li to što sam nabrojao vredi 400e više? Ja mislim da NE.