Videti jedan post
Star 18.06.2012, 22:22   #363
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Postovane kolege i koleginice,(cini mi se da ima njih par,sudeci po nicku),ja sam vec u nekoliko navrata pisao sta mi konkretno smeta na forumu,a evo i sada cu,bez obzira da li to nekoga iziritiralo,naljutilo,uvredilo(naravno u granicama pravilnika ce sve biti).
Ja nisam neki bog zna koliko stari clan,nisam ni nesto posebno aktivan,bolje reci jesam aktivan ali nisam sto bi rekli "konstruktivan",znaci od mene nema neke vajde,ali citajuci i slusajuci sve vise me nerviraju i smetaju neke stvari'
Naima,danas sam preslusao jedan demo (ja to smatram demonstracijski snimak i tako prevodim) i prijatno sam se iznenadio,pa sam se vratio unazad godinu-dve na jedan drugi i propratio ga do pre mesec-dva, i uporedio!!
I iznervirao se!!!
U prvom snimku se vidi da su momci odsvirali(odsvirali) i otpevali i to jako lepo i setno, a u drugo covek razbio sa introm i iseckanim midi fajlovima i rastura li ga rastura!!!!
Da se razumemo,nemam nista protiv namenskog ritma-dapace!!!,ali kako moze covek da toliko hvali i u nebesa dize nesto sto nikada (verujem) uzivo ne bi mogao odsvirati,sto je jos crnje covek-kolega skoro svaki post zavrsava sa""he-he".Meni to nesto znaci i govori,ali cudim se drugim kolegama koji su ovog "drugog" maltne diglin u zvesde sa "intoima" a ne vide da im se covek skoro u svakom obracanju(od ukupnog broja odgovora na demo su njegovi vlastiti) obraca na kraju sa he-he.
Da se razumemo opet kazem da nemam nost protiv introa,Boze moj i ja ga koristiv(jedva cekam)ako imam ali ne mogu shvatiti da ocigledan intro ljudi sebi pripisivaju kao svirku,pa jos nema pevaca,,kuku!
Zato ja apelujem na clanove koji prepoznaju to i slicno da odmah osude bez obzira sto su ljudi u to ulozili trud i rad,jer ja znam da za dobar intro treba i dobro zagrejati slolicu,ali onda treba da se i naglasi moj intro,onakkav kakvog sam ga ja uradio islicno,to je ipak neciji opet rad samo preuredjen!!
U celom tekstu na nikog licno nisam mislio iako su mi opet kazem dva "dema " posluzili kao osnova.
Poruka;neka ljudi uzivaju u toj magli,ali,ali,bar nemojmo mi da ih podrzavama u toj "magli"
Pozdrav svim forumasima!!!!
VUNIMRAV je offline  
Ćlan 2 Vam se zahvalio, VUNIMRAV, za koristan post:
namrgodjen (19.02.2014), nikadvisekorg (18.06.2012)