napisao sam za ceo a4 papir i s*eba me net puče veza nigde posta....
hteo sam da kažem u vezi samsunga i pre ovih komentara, mani se te marke telefona koja 'lebom rani servisere telefona, ja npr ne koristim SE (sonyericssson) modele uopšte, ali sam imao prilike da detaljno isprobam nekoliko xperia modela, navigacija (iGo) radi savršeno, a kvalitet slike NEUOPREDIVO BOLJI nego konkurentske firme koje pišu isti broj mpiksela..... čak i slike deluju nekako življe i stvarnije.... pa ako ti je i fotografija bitna stavka osim gps modula preporučujem da dodaš na listu "za odstrel" i neke od xperia modela, do cene od 150e može dosta modela da se nađe.
Proturio sam sve aktuelne telefone ali SE ima ubedljivo najbolje kamere, da li je do sočiva ili do čega, 'bemliga ali tako je, ceo život nosim nokije zbog navike i bekapova koji sam lepim kad uzmem nov telefon, ali da sad rešim da promenim definitivno bi uzeo neki zbog kamere i video zapisa, a naravno i ostalih funkcija, koje danas manje-više ima svaki android telefon......
|
Citat:
Originalno postovano od tranzit
Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
|
Citat:
Originalno postovano od caka012
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
|
|