Citat:
Originalno postovano od bojan500
kupio sam pre 2 meseca pa1x pro i ukocila se nakon 3 nedelje sviranja na njoj.. uopste nisam zadovoljan.. ne znam zasto ta klavijatura tako lose radi... :///
|
da se ukoči može i pa3, zbog milion razloga, a koji je razlog tog kočenja, ne možeš da kažeš da je nekvalitetna ako je npr hdd riknuo, ili sistem treba da se ubaci ponovo....
Citat:
Originalno postovano od karlovac29
Obično se pa1x pro ili običan baš ne kvari samo tako,pa mislim da iako je i došlo do kvara sigurno je ram ali to nije ništa strašno ima u oglasnicima za par desetaka eura edo ramovi za tu klavijaturu, pa kupiš i promjeniš sam
|
molio bi kolege koje se ne razumeju najbolje da ne daju pogrešne savete, ko može napamet da pogodi uzrok? Ni najbolji serviser, možda je hdd problem jer pa1x sa njega vuče semplove i podatke prilikom paljenja....
Citat:
Originalno postovano od hadzidinic
moramo da pazimo malo i kako tretiramo isntrumente, i sta ubacujemo u njih...imas pun k**** fajlova i semplova na netu koji sadrze viruse i ostala s*anja.
|
spasi me neznanja i objasni mi kakvi to virusi za pa1x postoje? i koji fajlovi mogu da naškode pa1x klavijaturi? Nađi mi jedan ritam ili fajl koji klavijatura može da učita ako mi se sjebe klavijatura imaš gajbu piva od mene, pristajem da eksperimentišem na mojoj klavijaturi....