Videti jedan post
Star 25.06.2012, 14:43   #9
nikadvisekorg
AJ LAV KORG

nikadvisekorg's Avatar

Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
nikadvisekorg ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ukucajte na kupujem prodajem i druge oglase gde ima muz instrumenti pa ćete videti neki prosek cena, tj. ima i onih koji stave klavijaturu samo da je ne prodaju, misle da ima još budala koji imaju viška para pa će da kupe nešto iako je 300-400e skuplje.

Ima par odličnih pa1xpro koji se daju na 1000e lično sam zvao, treba mi za mog kolegu, dok pa1x ide 100-tinjak evra više, traženiji je jer je manji i zgodniji za transport.

Mada kad bi za mene uzimao između te dve uzeo bi pro verziju zbog aluminijumskog kućišta i 6,5 oktava. A stranice kad se skrate samo je 12cm duži od običnog pa1x.

Ovaj što je rekao da pa800 zvuči izazovnije nek dođe da mu pustim pa1... šta tu ima da zvuči izazovno, jedino zbpg čega je pa800 "u prednosti" je usb ulaz, i ekvilajzer po svakom instrumentu posebno. A i to je softverski..... sve ostalo je na strani pa1x.

A i od tog zvuka šta ima da mi zvuči izazovno ako sam neki prosečni korisnik, ionako svi kupe klavijaturu da bi ubacili set od južnog vetra ili **** mija i ostale traskalice koje isto zvuče na koji god sempler da ih ubaciš.

Razlika je u tehničkim mogućnostima između te dve, a ne u zvuku.

Po mom mišljenju (ne mora da je ispravno) za 1000e nema bolje investicije od pa1xpro. A ko razume shvatiće, a ko ne razume pa800 kupiće..... i zavoleće ga svaki serviser kod kod odnese istu

a sad čekam da se jave ovi što su stavili pa800 po oglasima da me ispljuju
Citat:
Originalno postovano od tranzit Pokaži Post
Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
Citat:
Originalno postovano od caka012 Pokaži Post
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
nikadvisekorg je offline