Ne skreći sa teme, koje su tehničke prednosti pa800 nad pa1 nisi mi rekao?
ja i ne tražim da se bilo ko slaže s mojim komentarima, iskreno baš me briga, ali kad neko ostavlja neargumentovane komentare ne mogu a da ne repliciram.
Kao prvo ne znam za šta tebi služi klavijatura, možda da sviraš mački ili papagaju kod kuće, ja od nje živim i zarađujem i drugog zanimanja nemam, i ne smem sebi da dozvolim rizik da imam nestabilan instrument koji može da me za*ebe na sred tezge.
Ako je crko ram 100evra, ako je crkla ploča 250-350e, ako crkne i jedno i drugo sam računaj, a gde je tu odlazak do servisa, čekanje da stignu delovi, pa nerviranje, pa šta ako ti se to desi na sred svirke, i udaljen si od kuće, a i da nisi nemaš rezervnu.... aranžer, sam sviraš sa pevačem a "alat" ti se pokvari na sred svirke..... ili trebaš da ideš na tezgu a nemaš instrument?
Ja sam kroz to prošao, 3 puta mi se sranje kvarilo u roku od 3 meseca koliko sam je imao.
Popravke i 3 puta nošenje na servis su me izašle više od 500e jer mi je crkla i ploča i ram, neka hvala to đubre neće kod mene ni u avliju da ne baksuziram ostale klavijature.
Ako je to za tebe sitno onda ne znam šta tražiš na ovom forumu idi na neki gde diskutuju o jahtama i avionima.
20 muzičara iz mog okruženja koje mogu imenom i prezimenom da navedem su imali isti problem, samo dvoje znam da nisu imali problema sa pa800 njima i dan danas radi.
Da ne bi otišao mnogo u off jer je tema o pa1x, samo sam ti ukazao na neke činjenice nadam se da uprava neće zameriti smatram da je ovo itekako u vezi sa pa1x.
|
Citat:
Originalno postovano od tranzit
Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
|
Citat:
Originalno postovano od caka012
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
|
|