Da, ali već je bila tema pa800 ili pa1x gde je kolega koliko vidim odlučio da uzme pa1x, i naslov ove teme je u vezi cene za pa1x, ne šta bi bilo ko od nas uzeo.
Ja sam ti samo dao neke činjenice, u vezi sa pa800, jer si napisao da je tehnički napredniji.....
naravno da imaš pravo da izneseš mišljenje, ali se ogradiš od tvrdnje da je to tvoje mišljenje a ne da se na pola strane ubeđujemo koja je bolja a koja ne, već je opšte poznato koja ima kakve karakteristike, pa kome šta odgovara, nek kupi prema potrebama.
Da se vratimo na temu, 1000e je danas u ovoj krizi sasvim dobra cena za pa1xpro, ne vidim razlog zašto bi i koštala više od toga, s obzirom da svake godine izlaze novi modeli. Ne može da košta toliko i narednih 5 godina. Najviše mrzim kad je neko subjektivan u vezi cene, evo ovaj Sale je subjektivan u vezi sa pa800 zato što je ima, a nije ni probao druge modele....
a onaj iz Knjaževca bi hteo da se prodaju 1500e jer je on prodavao do pre par dana, ne ide to tako drugovi i drugarice.
Pita se tržište a cena se formira prema ponudi i potražnji.
Moj savet svima koji kupuju pa1x ili pa1xpro, naoružajte se evrima, gledajte da ne pravite trampu jer ne možete da spustite cenu, najbolje za keš, pa redom u oglasima... ja sam sa juga Srbije, ali se dešava da ovde režu s cenama pa npr idem do Bg za klavijaturu, jer mi i sa gorivom izađe nekad i 200e jeftinije nego ovde.
Pa1xpro može da se nađe dobra za 1000e.
pa1x može za 1100.
mp3 board ide 80-100e kome treba, kome ne treba nek ne uzima džabe.
ram memorije idu 5 - 10 evra par.
cd ili dvdrezač ide max do 10 evra i ide bilo koji ATA od starijih laptopova, nemojte zbog toga da bacate pare na kojekakve elite verzije,
harddisk takođe možete naći bilo koji ATA od 2,5 inča za 10-tak evra i da imate sve opcije.
Ne vidim zašto bi neko bacio pare na elite za koji neki traže 1400e kad vidite i sami koliko koštaju svi dodaci i osnovna verzija klavijature.
Pozdrav od mene za sve buduće vlasnike pa1 klavijature.
|
Citat:
Originalno postovano od tranzit
Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
|
Citat:
Originalno postovano od caka012
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
|
|