Poz ljudi,hvala svima na komentarima

nisam stigao ranije da odgovorim,al evo sad cu

Za "nesaband" - Ovo je namenski ritam,sto se i cuje po samom aranzmanu,bas linijama itd...Bubnjevi i gitare su samplovi,sve ostalo je Pa2xpro.....
Za "VEX"-a - Kada si napisao "snimci" ,verujem da si (verovatno) mislio na prva dva snimka!Snimci nisu propustani ni kroz koji mastering tool,vec su bubnjevi sami po sebi dinamicki obradjivani u sekvencer,pre nego sto su samplovani u samu klavijaturu,plus dinamicki obradjeni u samoj klavijaturi!I ne samo bubnjevi,negoi vecina instrumenata!Zato snimak zvuci malo nakompresovanije,i stice se utisak da je korisceno nesto na izlazu.Znaci,to sto cujes,tako radi Pa2xpro.Uzgred,hvala na lepom komentaru
Za "VUNIMRAVA" - Hvala na komentaru.Iskreno,nije mi jasno zasto se sve pesme moraju svirati na takozvanim "Namenskim" ritmovima?!Zar nije bolje da se svi malo potrudimo,ako vec mozemo,i imamo sa cime (mislim na klavijature),i napravimo ritmove da zvuce onako kako treba da zvuce,a ne da sviramo 50 pesama na istim ritmovima?To je priznacete malo dosadno,i to ljudi kojima sviramo itekako osete i cuju?Nije da sam ja sada pobornik namenskih ritmova,ok je kada su u pitanju neke starije rumbe,dvojke i tako to,ali novije pesme dobiju toliko svezine,da je i samom pevacu mnogo lakse pevati...i publika to oseti,verujte mi!!!Ja u sustini na ritmu amadeusa-nije svejedno,mogu svirati jos brdo pesama,ali nikada nece biti to to!Naravno,uraditi jedan dobar namenski ritam,potrebno je dosta slobodnog vremena,i stpljenja,koje neko ima,neko ne,ali ja se bavim ovim poslom,i zelim da to sto kvalitetnije radim ,a to isto zelim i svim ostalim ljudima!
Za "dalibor jarmina" - Poz Dalibore,hvala na komentaru!

Ne znam na koji bubanj tacno mislis?Ako mislis na Amadeuse,to su samplovi razlicitih bubnjeva,pa je nesto obradjivano,nesto ne...uglavnom,set je malo nabijacki,kako prilici nekom rok setu,sto se cuje po kicku i dobosu!Trudio sam se da priblizim originalnoj pesmi...nadam se da sam bar nekim delom uspeo

Poz