Videti jedan post
Star 28.06.2012, 22:21   #3
dtracy
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 27.11.2006
Downloads: 134
Uploads: 6
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
dtracy befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Za "VUNIMRAV-a" = Svaki ritam koji si cuo u mojoj demo sekciji je kucan od A do Z(kao sto ti kazes)!Za jedan ritam mi je potrebno mnogo vremena,nekada i po 2 dana,ali zato i zvuce tako kako zvuce.Mnogo vremena potrosim na miksu (panorame,efekti,stelovanje efekata....itd)...Bubanj sa korga pa2xpro ne koristim uopste,posto po mom misljenju zvuci kao da udaras u kante,a ne u bubanj.(ali to je samo moje misljenje).Ne secem midi filove,posto to zvuci previse robotski,i previse je tacno...nekada namerno i ostavim nesto nekvantizovano da bi zvucalo prirodnije....svaku frazu sam sam odsvirao...kick,dobos i cinele nikada ne sviraju istim velocitijem...Izbegavam da koristim iste setove bubnjeva,i uvek gledam da samplujem nesto novo..i tako dalje,da ne duzim....Sve u svemu,pokusavam da dobijem SVOJ sound...moje ritmove ne mozes naci nigde,jer svoje ne dajem,a tudje ne uzimam.I mislim da bi svako trebao da ima svoj sound...I da bi svi trebalo malo vise paznje da posvete poboljsanju samoj produkciji svojih klavijatura,a ne da otaljavaju.Ove klavijature mogu mnogo,samo ako se ljudi malo potrude.....samo vreme i strpljenje,i sve ce doci!POz
dtracy je offline   Reply With Quote