Videti jedan post
Star 01.07.2012, 17:20   #8
ktisljar
Drugar foruma

ktisljar's Avatar

Registrovan/a dana: 04.04.2012
Mjesto: Samobor (Hrvatska)
Godina: 53
Downloads: 982
Uploads: 20
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 24 puta u 19 Postova
Instrumenti: Roland GW-8, Korg Minilogue, Solton MS-50, Oxygene 61 mk2 + Ketron SD-1000
Interesi: Popravak i restauracija audio opreme, Muzika, Audio produkcija, Fotografija
ktisljar ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Pojašnjenje,
Hvala svima koji se trude. Možda sam loše objasnio što želim, pa da probam opet.
Dakle, svaki tvornički tvornički ritam koristi neki DrumKit. Ja bih želio ući u neko globalno edititanje DrumKit-ova (ako to postoji?) i tamo promjeniti panorame za pojedine udaraljke. Poslje toga bi te postavke sačuvao u jednoj performance memoriji. Na taj bi se način te panorame u DrumKitu primjenile na bilo koji ritam. (fabrički ili user), jer sam promjenio postavke na glbalnom nivou za DrumKit-ove.

Samo da napomenem: Dok sam svirao na Soltonu MS-50 to je bilo moguće uraditi. Tamo su postojale grupe udaraljki iz svih DrumKit-ova, a ja sam svakoj grupi mogao podesiti panoramu. (Npr. Bass drums=center, Snares=20Left, LowToms=30Right, Cymbals=30Left itd...) i kad sam to podesio i memorirao, te su se postavke jednostavno primjenile na sve ritmove.
Eto tako nešto mi treba na G800, ako on to može?

Pozdrav i hvala na trudu