Videti jedan post
Star 07.12.2007, 13:15   #9
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Buraz, kad je meni rikno Pa80, Pa50 mi je spasio guzicu. Pa50 mi je bio zakon samo iz jedne stvari, što sam mu tvorničke stylove sve prekuco sa personalnim koji su mi život značili. I može mi Pa50 biti nezna koliko loš u odnosu na Yamahu i Roland, ali neke stvari se nikad ne zaboravljaju. A i o soundu se može pričat. Pa50 nema sampler, ali je sa svojim tvorničkim zvukovima po meni pa i za 60 % ispred najboljih aranžera i Rolanda i Yamahe. A i kad sam ga prodavo, dobio sam za njega kao neki za Pa80 u to vrijeme. Svaki aranžer ima svoje prednosti i mane.

Inače hvala na informacijama za S-900. Ovih dana ću skočit do general zastupnika Yamahe za Hr, pa ću i to čudo malo isprobat.
Le-a i tako neću još dugo imat (ide on s prvim vozom). Kupit ću nekako mi se čini rađe Pa-800. Nedime, ja sam stari KORG-ovac i neke stvari teško idu od mene. Primjerice Pa-80 i N364 neču ama baš nikad prodat. Pogotovo N364, koliko god loš bio, on mi je stvorio doslovce sve što u životu imam. Ali to je več druga priča

Promijenjeno od kreso (07.12.2007 u 13:19 sati)
kreso je offline   Reply With Quote

Loading...