Ne ljuti se Nedime,nisam mislio nista lose.Vidi,imam 46 godina,muzikom se bavim od pocetka 80ih,znaci skoro 30 godina.Zadnjih oko 5 godina sviram sve manje zbog drugih zivotnih obaveza a u zadnje vreme se igram i ISTRAZUJEM sve oko audio rekordinga na Komp.I tu ti mogu priznati da bas i nemam nekakvo znanje.Upravo zbog toga su tu ovi razni forumi i ljudi dobre VOLJE koji nesebicno pomazu drugima iznoseci svoje znanje i stavove.
Jos i danas cuvam svoj prvi Cetverokanalni Cassete Recorder Yamaha na kom sam uz pomoc hardverskih efekata dosta lepih demo snimaka uradio.E sad dosli ovi SOFTWERI(vec duze vreme) i mi starija generacija se moramo polako na to navikavati.Ali nije to bas ni tako jednostavno sam eksperimentisati pa je svaka pomoc sa strane dobro dosla.POMOC a ne rechi kao:
Nedim Citat:Hoces da budem jos jednom iskren? Pa ovako:
Sta ce tebi taj program, kad na primer pitas osnovno pitanje za sta sluzi taj program?
I jos uz to NI TI NEZNAS ZASTO SLUZI OVAJ PROGRAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nedime,niko se nista nije naucen rodio,pa ni ti,ali ni jedan program nije babaroga.Sve se nauci pre ili kasnije.Al uz POMOC to ide mnogo brze.
O samom sviranju mozemo diskutovati dosta al o ovim cudima od programa je svaka pomoc dobro dosla.
MIDI QUEST podrzava moja 2 instrumenta kako sam napisao i jas sam tu vidio mogucnost editovanja sto se stvarno i moze sa njim raditi i dosta je komfornije to raditi na velikom ekranu.
Toliko i BEZ LJUTNJE...Pomozi ako mozes,ako ne pusti druge da kazu svoje misljenje.
|