Tema: Midi Quest
Videti jedan post
Star 09.12.2007, 19:10   #14
mirun
Početnik forumacije!

mirun's Avatar

Registrovan/a dana: 26.12.2005
Mjesto: wien
Godina: 64
Downloads: 180
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Ibanez SA
Interesi: scania r420
mirun befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mirun pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Hebiga,da ne dizem tenziju i ne duzim puno vise bez potrebe.U tome i jeste poenta.Ti vjerovatno znas oko ovih novih programa puno vise od mene i bas zato se ocekuje od tebe da ohrabris i potpomognes one koji JEDNOSTAVNO MORAJU JEDNOM POCETI.A ne da nas sklanjas u stranu sa forom kao "Sta ce ti to,nije to za tebe,to je pretesko.".Sve ja naucim pre ili kasnije ako me to interesuje.Uz malu pomoc ide jos brze.
Ej da nije taj hardwer tako skup.........Bilo bi puno lakse.
Ovako fakticki ko malo dete,od nule.Dzaba godine i godine sviranja kad se danas skoro to najmanje trazi(mislim u rekording svetu).
Ali nazalost,moju binu(Stage) jednostavno mora da zameni ovaj Komp jer KO JE JEDNOM USAO U NAS SVET nemoze vise do kraja zivota da izadje iz njega.
P.S.I ja prativ vec odavno tvoje postove i mogu ti reci da sam mnogo pametnih stvari od tebe procitao i vidi se da ne pises napamet i da ima tu kapaciteta,ali brate ponekad se obratis kolegi kao da ti je jezik(tastatura)brzi od pameti.
Polako buraz,ti si jos mlad covek,i nadam se da cemo jos puno dobrih stvari od tebe nauciti i procitati.
Pozdrav
mirun je offline