Evo nekoliko razloga zasto se ja slazem . . .
Posto sam u kafani od malena kao i Mladen Burlica i jos mnogo kolega koji se bave ovim poslom ja sam ovaj posao shvatio maksimalno ozbiljno i predao sam se tome sto radim pa se radim samo to u zivotu i uspesno prezivljavam od toga!Znaci nemam posao u firmi pa da se izdrkavam na svirci i da imam lufta kad mi se svira sviram a kad mi se ne svira idem da vozim kamion,sedim u kancelariji i slicno . . . Od muzike sam kupio sve sto imam a u to spada i oprema,kola,garderoba koja je uvek u trendu,sredio svoj zivotni prostor,snimao i snimam pesme izlazio i izlazicu na festivale gde se pojavljaje muzicka elita sa ovih prostora i konstanto mi posao raste i godine u godinu!Radim najjace klubove po Srbiji i regionu i biram gde cu da radim sto je mnogo bitno!Svirka mi traje dva i po - tri sata i sviram sta ja hocu i sta mislim da treba da sviram i niko mi se ne mesa u to jer odradim dobro,bude pun lokal i uvek odlican pazar!U pojedinim lokalima radim jednom nedeljno i po 6-7 godina i ti lokali su i posle sedam godina tim danom kada ja radim puni i atmosfera je uvek dobra.
Isto tako imam kolege i drugare koji rade svadbe po 15-20 godina u istoj sali i dalje sviraju i lepo naplacuju u toj istoj sali i u ovom teskom vremenu jer su predali svom poslu i rade samo to!Najbitnije je u svemu tome da niko od njih ne kuka i svi su lepo situirani,uvek imaju instrumente koji su trendu,sviraju i skidaju aktuelne hitove i uz sve to najmladji clan benda ima 40+ i to nikome ne smeta jer su usvakom pogledu u fazonu!Poznajem ''zvezde'' koje ne mogu da ubodu ni jednu tezgu mesecno?A ovde na forumu ima i "muzickih genija sa neverovatnim znanjem" pa sede kuci i idu u firmu na posao ili rade kao elektircari,konobari a kad im izbije svirka rade za 10-15e . . . Ali su zato strucni da pljuju sve redom i da misle da su najbolji u sta ne ulazim a i iskreno me boli uvo . . . Eto na to je kolega Burli mislio a ja sam se slozio sa njegovim misljenjem!Kad pogledas njihov kanal na YouTube-u,kad cujes njihovu svirku,kad vidis kliloko imaju posla i koliko su trazeni,kad procitas komentare prezadovoljnih ljudi koji su angazovali taj bend iz Rogatice za svoja slavlja jasno ti je da se radi o jednoj profesionalnoj ekipi i coveku koji moze sebi da dozvoli da napise takav komentar i to uvazavam!Isto kao uvazam ovde jos mnogo ljudi koji imaju znanje iz onoga sto rade tipa Tranzit-covek je profesionalni studiski muzicar i producent i iza sebe ima minimalno 30 godina kafane i rada sa svim i svakim i sve sto kaze proracunato kaze i iz iskustva!Vaxter - covek zavrsava fax za racunare i vrhunski je poznavalac internet tehnologija i progamiranja i tako redom da ne nabrajam . . . A sve to opet bude tako ali je vrlo bitno biti i dobar covek i siriti pozitivnu energiju kako na poslu tako i u druzenju sa ljudima!Burli je dobar i pozitivan lik,naamzan i iskusan muzicar tako da ima pravo da prokomentarise i kaze ono sta misli