nebitna je vrsta muzike kolega, nisu ih u fabrici pravili ovu za narodnjake a ovu za zabavnjake, fantom stvarno ima odličan sound i možeš da ga proširiš do 1gb ram memorije, a ima i 32mb interne memorije tako da tu možete smestiti par semplova koji su tu čim se uključi klavijatura. Ali ja sam lično prodao x6 posle kraćeg vremena jer nije imao numeričko biranje, bilo mi je dosta teško kad treba brzo da se promeni boja, pogotovo neka koja nije blizu po redosledu, ima fora sa prečicama ispod ekrana, ali to je samo nekoliko boja. Pre bi uzeo fantom xa nego x6 jer ima numeričko biranje.
M3 može da se proširi i sa 256mb ram-a i malo je skuplji nego x6 ali je dosta lakši za rukovanje, ako znaš jednog korga da koristiš znaćeš i m3 a sound je isto odličan i dosta je zahvalan za rad i zbog displeja na dodir koji x6 nema.
|
Citat:
Originalno postovano od tranzit
Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
|
Citat:
Originalno postovano od caka012
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
|
|