Videti jedan post
Star 24.08.2012, 08:46   #6
Ace
White Noise

Ace's Avatar

Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
Ace ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ajt i ja da se prikljucim....
Nakon sto extractiras sve semplove od pcm fajlove, zeljene ces identifikovati po nazivu "Rumba-var4(35)". Nesto tako otprilike, znaci to je 4 varijacija, 35-ti deo t.j loop je iseckan a ovo je deo koji dolazi na 35to mesto. Moras skupiti sve brojeve da bi imao celi loop.
Oko ritmove, konvertovaces sa Style worksom i to je to, ucitaj konvertovani ritam. Ako pomesti neki deo midi trake u varijacije, gotovo, sjebao ga je (nije pouzdana da konverzija ritmova al sta ces .....).
Treta stvar: Treba ti softwerski sempler u koji ces morati da te semplove uvedes i poredis po red (ako me pamcenje sluzi od C#2 pocinjao loop), kao hromatska skala i pritom dosta tezi posao za tebe ce biti da nakon sto sastavis drum kitove za varijacije, da ih poredjas tako sto sa promena varijacije da se menja drum kit (program change). Posto kod tebe OMB je aranzer, on je taj koji treba biti povezan sa software semplera. Ako OMB nema opciju za razlicne instrumente na trake ritma u razlicne varijacije zajebo' si se, .... jos vise posla se otvara.
Jos jedna stvar, nisi napisao koja kompjuterska konfiguracija ce ovo da radi i ima li kupljena zvucna karta ili je on-board.
Ako se ja pitam, tipovao bi da imas 10% sanse za uspeh.
Postovano sa mobilnog uređaja

Promijenjeno od Ace (24.08.2012 u 08:49 sati)
Ace je offline   Reply With Quote