Videti jedan post
Star 04.09.2012, 16:01   #9
nikadvisekorg
AJ LAV KORG

nikadvisekorg's Avatar

Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
nikadvisekorg ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

ja sam pre 2 godine jedan wk8 jedva prodao za 350 evra, sad se zbog par ritmova svi uspalili za gem, gde ste bili do sad ta klavijatura je mogla tako da zvuči odavno, ali svi hoće da kupe klavijaturu a da ništa ne pipnu, već da je sve sređeno za dž.

Moje lično mišljnje je da gem kvalitetnije zvuči, nego korg pa80 jer su taj cenovni rang danas, imao sam dovoljno vremena da ga probam, ali ne znam koliko će nekome da odgovara za svirku, zbog malog mesta za user stilove (ritmove) pogotovo danas kad svaka nova pesma ima svoj specifičan ritam.... a što se tiče solo farbi tu je korg daleko ispred gem-a za podešavanje, imao sam negde detaljan tekst o gem-u wk8 iz muzičkog magazina gde su do detalja opisali sve ovo o čemu pričamo, još možda neke 2003-4 godine.....

Činjenica je da je cena gem wk4-6-8 u Srbiji preterana, ili bar dupla. Svuda u okruženju su cene tih klavijatura od 300 - 400e. I toliko i vrede, ko ih ima zna šta pričam, a ko je matrapaz i kupio da je preproda po mnogo većoj ceni sad će da se javi da peni kako nisam u pravu.

p.s. zaboravih da dodam, ne verujte baš sve demo snimcima, jedno je ono što vam neko predstavi u par minuta, jer tu vidite samo ono što prodavac (jer uglavnom oni to rade) hoće da vidite, tamo ne možete da vidite da je ta klavijatura nepraktična u odnosu na svaki korg a i za današnje tezge i editovanje, a to se najbolje vidi u neposrednom radu. Zato ako neko planira da kupi ove spravice najbolje je da prvo dobro sve isproba kod nekog ko ima pa ako misli da može sa tim na tezgu ili ako mu treba za kućne rabote, neka je kupi.
Citat:
Originalno postovano od tranzit Pokaži Post
Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
Citat:
Originalno postovano od caka012 Pokaži Post
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.

Promijenjeno od nikadvisekorg (04.09.2012 u 16:07 sati)
nikadvisekorg je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio nikadvisekorg za ovaj koristan post:
djukapfc (04.09.2012)