Nemam ja čudan način konverzacije već dovoljno dugo sam u ovom poslu da vidim kad je neko previše subjektivan prema nekoj spravi. Ja ne volim korg jer su otkako ne piše made in Japan debelo us*ali kvalitet, ali ne mogu u ovom slučaju da kažem da gem generalno bolji od npr pa80, a kamoli od pa1x......
Prvo da se raščistimo nešto, ja sam svirao i gem wk6 i wk8, ne na tezgama ali sam imao dovoljno vremena da ima odličan sound, mnogo bolji od korga i u malo skupljoj cenovnoj klasi, ali da je mnogo lakše danas raditi na korgu to je činjenica, pa se tu pravi neki kompromis sa soundom, uostalom zar ga i rolandovci nisu napravili baš zbog malog broja user mesta i zbog toga što se za korga lakše nalazi materijal?
Nit sam gledao šta si stavljao na download, za mene je svaki član isti, nemam nameru niti ću da se ikome na forumu lažno ulizujem, a nije mi bila namera da vređam već da pričamo realno, da je gem zaista tako dobar ne bi koštao 300-400 evra. To što je u Srbiji skočila cena skoro duplo je čista glupost koja neće još dugo, dok ljudi ne vide da nema baš gem toliko mogućnosti kao što se misli. Lično bi pre uzeo neki roland iako nema ram semplove...
|
Citat:
Originalno postovano od tranzit
Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
|
Citat:
Originalno postovano od caka012
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
|
|