Ovo je strasno i bezobrazno... Zbog ljudi kakvi su trebalo bi shodno tome sta pise u profilu koji instrument user sa foruma svira da ima pristup samo tom delu... Ako sviras ketrona-rolanda-yamahu ne moras da smaras nas sto sviramo korga, i obrnuto... Ljudima je postalo dosadno i svako zalazi svuda i lupa sta mu se nocas snilo... Jeste ovo forum i diskusija, ali ovo je indirektno podhebavanje ...ako vam se ne svidja pa3x ,pustite nas vlasnike da diskutujemo i da konstruktivno razmenjumemo misljenja ... Izasao je novi OS, link je covek postavio jos na prosloj strani... Dajte da pricamo o tome ima li boljitka a ne da minira temu zadovoljni korisnik ketrona ... i harmonikasi,svirajte harmoniku ,nema glava da vas boli od ritmova,semplova i operativnih sistema... i to ne vazi samo za ovu temu ,nego za mnoge koje pratim ... i posle naravno da ispadnu carke i varnice kad dolazi do nepotrebnih provokacija,sto zbog pristrasnosti ,sto zbog neznanja ... Svacega sam se nacitao u zadnjih mesec dana,mislio sam da precutim,ali ne mogu...lakse mi je ovako ,bilo vam pravo ,ili ne.