Videti jedan post
Star 17.09.2012, 18:31   #20
skoricnik
Moderator

skoricnik's Avatar

Registrovan/a dana: 19.05.2006
Mjesto: Backa Palanka
Downloads: 4091
Uploads: 22
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 177 puta u 167 Postova
Instrumenti: Ketron AUDYA5, Roland Fantom-S
skoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblick
skoricnik pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Hvala cika Neso na podrsci.

Sad cu i ja da se oglasim.
Nema potrebe za prozivanjem momci, vas niko nije prozvao.

@negovan

Ti si uklonjen sa moje liste prijatelja zbog drugih razloga. Redovno si mi trazio da ti nesto saljem, da ti sredim klavijaturu (ko je meni moju sredjivao?), i na kraju si se na kraju ponasao toliko drsko, da sam te zbog toga uklonio. I da, onu cenu sam lupio zato sto ne zelim da prodam stanje iz svoje klavijature. Kad si procitao cifru, tvoja reakcija i odgovor nisu bas bili na mestu. Nije tajna, kolege, rekao sam 200 eura. Suluda cena, s obzirom da se danasnji setovi prodaju i za 2000 dinara.

Onaj ko mi je drugar, koga sam upoznao i znam da me nece prevariti, ima moj set. Neconix je dobio moj set, dao sam mu ga zato sto je decko (gospodin ) pre svega posten, covek od reci, a na sve to lepo je ugostio mene i moga oca jednom prilikom. Red je da mu se i oduzim.

Kolege, nikad u zivotu nisam bio cicija, i uvek sam izlazio u susret kolegama, koliko sam mogao. Naravno, svako ima neka svoja misljenja i svoje licne stavove.

Rumba se nece naci u downloadu, iz vise razloga.

1. Pre svega, ja tu rumbu nisam pravio, niti sam igde napisao da sam je MOJA, kao pojedini preprodavci na internetu.

2. I da sam ja napravio te ritmove, zasto bih ja svoj trud, okacio i delio drugima? Zasto pre 3 godine nije dosao gosn. ***** na sajt i okacio Ziju, ili sto nije dosao Edo Grand i okacio Sudo set kad su se pojavili?

A pojedine kolege, zicarosi, bi mogle malo da vezbaju umesto sto traze tudji materijal.

Pozdrav.

Promijenjeno od skoricnik (17.09.2012 u 18:33 sati)
skoricnik je offline   Reply With Quote