korg18
pazite nesto dosta mi je vise vas pojedinih kolega koji pametuju oko pravljenja ritmova,jer vrlo dobro znam da svi ritmovi koji imaju ovdje vecina h koristi samo ih prepravi ili doda novi fill ili intro ili neki element izmjeni,a taj misa laguna je dosta skidao odavde sa neta i samo preuredio bubanjeve i elemente ritmova i ostalog,sto se tice dugo sam pravio ritmove i davao svakome i opet bi to uradio a 578 ritmova od juznog vetra imam sve bilo koju pjesmu od kojeg sam preradio sve na daretov bubanj tako da ste mogli da cujete dare snimke,nije o tome rijec,sve je isto i sve na istom kalupu,svi mi cujemo nesto novo medjutim sve je sa yumidi,ima ljudi koji su to pravili i znojili se da bi sad neko to prodavao,ja licno da radim set koji nema niko nebi prodavao a misa laguna prodaje svoj set,jer zna od cega ga je sastavljao eto toliko zahvaljujem se yumidi,da nije ovog sajta od 2004 i prije nebi mnogi ni radili dobre setova i zahvaljujuci mnogim kolegama koji su uploadovali i radili nesto za ovaj sajt pozdrav.
|