Videti jedan post
Star 18.09.2012, 21:01   #37
korg18
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
korg18 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard korg18

pazite nesto dosta mi je vise vas pojedinih kolega koji pametuju oko pravljenja ritmova,jer vrlo dobro znam da svi ritmovi koji imaju ovdje vecina h koristi samo ih prepravi ili doda novi fill ili intro ili neki element izmjeni,a taj misa laguna je dosta skidao odavde sa neta i samo preuredio bubanjeve i elemente ritmova i ostalog,sto se tice dugo sam pravio ritmove i davao svakome i opet bi to uradio a 578 ritmova od juznog vetra imam sve bilo koju pjesmu od kojeg sam preradio sve na daretov bubanj tako da ste mogli da cujete dare snimke,nije o tome rijec,sve je isto i sve na istom kalupu,svi mi cujemo nesto novo medjutim sve je sa yumidi,ima ljudi koji su to pravili i znojili se da bi sad neko to prodavao,ja licno da radim set koji nema niko nebi prodavao a misa laguna prodaje svoj set,jer zna od cega ga je sastavljao eto toliko zahvaljujem se yumidi,da nije ovog sajta od 2004 i prije nebi mnogi ni radili dobre setova i zahvaljujuci mnogim kolegama koji su uploadovali i radili nesto za ovaj sajt pozdrav.
korg18 je offline   Reply With Quote