Videti jedan post
Star 19.09.2012, 13:59   #49
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Stvarno ili nestvarno... tako je kako je. Nemoj da mislis da to isto ne moze da uradi i Yamaha i Korg i Roland ali... nije im u interesu jer na nacin kako to oni rade, prodavace svake godine nekakav "novi" model a potrosaci ce se utrkivati ko ce ga prije imati. Jednostavna ali vrlo ucinkovita poslovna politika.

- Trans Audio je, za razliku od hardver instrumenata, potpuno otvoren sistem pa tako i nadogradnji ne stoji nista na putu.

- Terce su rijesene na najbolji moguci nacin i "on the fly" su sto odmah cini suvisnim kreiranje terci prema akordima lijeve ruke jer iste su vrlo malo muzikalne a i uopste ne odgovaraju skalama koje se upotrebljavaju na balkanskom podrucju. Naravno da su i one tu ali sumnjam da ce ih neko koristiti.

- Trans audio ima 8 ulaza a koriste se kao mikser ulazi jer svaki Trans Audio aranzer je i digitalni mikser ciji kvalitet moze da se mjeri sa hardver digitalnim mikserima koji se krecu u rangu cijena od najmanje 5.000 eura. Moguce je (opcionalno) imati 16, 24, 32... do 52 ulaza. Takodje opcionalno se moze imati i Vocal Harmonizer ciji kvalitet je iznad najboljih TC Helicona pa se Inputi mogu koristiti i za njega.

Negdje sam gore napisao da sam u finalnoj fazi i da bih bio veoma sretan ako bih to sve zavrsio do kraja slijedeceg mjeseca a specifikacije se mogu ocekivati i dosta ranije.

Promijenjeno od tranzit (19.09.2012 u 14:02 sati)
tranzit je offline  
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post:
Morison (19.09.2012)

Loading...