Videti jedan post
Star 19.09.2012, 20:20   #3
AcaG600
Ovaj baš voli da kuca

AcaG600's Avatar

Registrovan/a dana: 05.01.2012
Mjesto: Kruševac
Downloads: 130
Uploads: 14
Rekao HVALA: 83
Zahvalili mu 117 puta u 110 Postova
Instrumenti: Roland VA-5 expanded ZIP & KORG X5D ; DELL Inspiron 15 3521 + Kontakt 5 + MIDI + Samples
Interesi: Klavijature, računari...
AcaG600 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
AcaG600 pošalji poruku preko MSN messengera AcaG600 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

I ja bih dodao Half Bar kao sto imam na G600....Veoma korisna funkcija...Izmedju ostalog i ovo: aranzer sekciju Roland, Roland i samo Roland (najradije G70 sa SRX01 prosirenjem za bubanj) i naravno bez semplova za aranzer sekciju ; Operativnost, funkcionalnost, lakoca rada, panel (raspored tastera, fill-ova,...), osmisljenost i tako to ide Korgu, definitivno....E sad neznam sta Yamahi, a da se Yamahovci ne ljute?? Dirka....Tyros-i i Korg i30 po meni imaju extra dirku....Veliki i pregledan ekran kao naprimer Roland Fantom G6 i da je Touch Screen i da svetle plave lampice na tasterima Da se svi tasteri vide u mraku kao naprimer....Hmmm....Bese Tyros ima sve sveltece dugmice kao i Roland E80 cini mi se....ROM naprimer 512Mb je sasvim ok da se ubace neke dobre boje od kojih se kasnije mogu iskoristiti dosta njih....RAM isto naprimer neka bude 2-3Gb, jer je mislim sasvim dovoljno 2-3Gb RAM-a za semplove boja i niceg vise, jer kao sto rekoh, za aranzer sekciju (drum, bass, gitare,....) ne idu semplovi....Kuciste i kvalitet izrade naprimer na nalik Roland Fantom G6 koji ima odlicno kuciste....I to je to otprilike....Cena u skladu sa ovim zahtevima, a ona sigurno nece biti ispod 3000e, jer ako bi se sve ovo sklopilo, imali bi idealan aranzer i nebi bila fora u tome, i nebi se menjao par godina....Samim tim i konkurencija nebi imala "posla".....Neko moje misljenje....Pozdrav