Odlicno je sve ovo gore, vecina cak i prevazilazi moje tezgaroske potrebe ali ako vec nije planirano a verovatno jeste, obavezno mogucnost TACNIH terci , znaci full editabilni user scale, gde sam biram sta mi svira prim sta tercu kvartu sekstu ili sta vec hocu, a ne da na jednom full aranzeru koji imam a to je pa3x, nemam tu opciju, nego neko muljanje tipa ensemble, oscilatori, semlovane, nesemlovane i bla bla bla, a to na kraju ne lici ni na sta falsira preskace i sve radi samo ne svira tacno.
Na jednom od modela obavezno dva ulaza za mikrofon na vokalist sekciji, ako to vec niste integrisali preko tog digitalnog internog mixera, da bi bio pravi model za duo, tojest zargonski dvojku, tipa klavijaturista koji peva i pevacica, jer mahom se danas tako i radi, da se ne bi zamajavali preko auxa vezivali i petljali.
Obavezno vrlo kvalitetno kuciste, zavrsna farba i stampa na njemu. Pa3x se izlizao na start stop, exit, i user favorite vec posle 5 meseci koriscenja! Katastrofa!
Dimenzije i tezina, bez obzira sto neki ljudi vole 6,5 oktava i sto veci da bude ko sifonjer! Neki model manjih dimenzija za nas koji ne volimo ovo gore.
Jedno 15 do dvadeset posebnih tastera za biranje favorite boja, po starom dobrom starinskom principu DX11 jedan taster jedna boja, naravno user programibilni, onako odmah uznad klavijature desne ruke ako ima gde da se smeste, a sa druge strane cak mozda i iznad leve isto tako za favorite ritmove...ono sto se stalno koristi u toku veceri..tipa desna strana t1 kabina, t2 organica, t3 sax, t4 strings za harmoniju tojest patos, itd, a leva t1 dvojka 100, t2 begin 115, t3 rumba 112...itd
Zasad ovoliko seticu se valjda jos...Pozz kolegama!
|