Bokic, nema problema. Već sam obečao tolikim kolegama i prijateljima ovdje s foruma da mi nit 2 godišnja odomora neče bit dovoljna ako krenem na turneju po Srbiji i Bosni. Ako samo kod svakog svratim i popijem jednu ljutu pjevat ću sve u 16 Splavove

.
Obitelj Soprani (brača) su osnovala tvrtku . Paolo je više radio komercionalne harmonike a Settimio unikatne "babaroge".
Interesantno je da u posljednje vrijeme nove Paolo Sopranke jako lijepo i kristalno zvuće. Da nisu i oni počeli kao KORG davati novitete i poboljšanja na kapaljku

, ili je neke vrhunske štoseve Settimio odnio sa sobom u grob ??? A vrag bi ga znao.
Inaće razmišljao sam malo o rentabilnosti i isplativosti izrade jedne vrhunske harmonike. I došao sam do zaključka da nema šanse da ikoji "mrak" model košta ispod 10.000 €. Kad zbrojiš samo radne sate (sav ručni rad), pa materijal, pa sedef, pa pozlaćene "piskove" u fasenima ... ma care zaboli glava, pa remeni, impregrirani mjeh ...
Meni nije jasno kako onda jedna vrhunska Guerrinka ide za 7.500 -8.000 € ganz nova kad znam da izrada jedne u prosjeku traje između 320 - 400 radnih sati. Neka mu je radni sat samo 10 € to je već 4.000 €

, a gdje je materijal, reklama, porez