Sto da se ne hvalis ? Znas kako bi se ja hvalio ? Verovatno bi mi i skocila gaza, jos kad bi se proculo...

Da budem iskren,nisam cuo za CD Anconu

. Verujem da je super, pa jos i pozlaceni piskovi

. Predpostavljam da su plocice na kojima su pricvrsceni jezichci, pozlacene. A bio sam dole ( Castelfidardo i Loreto ) . Previse je ih je bilo da bi ih sve obisao. A tada sam pomislio " Koje su bre sve ove firme i firmice,mora da su dosta slabe cim nikad nisam ni cuo za njih ?!" Probao par,vidim odlicne, ali sam tada bio mladji i neiskusniji,pa mi bilo vazno ime. Posle nekog vremena probam jednu Giustozzi, za koju takodje do tada nisam cuo i odusevim se. Pa jos neku, na slovo F.,zaboravih ime, i vidim da ime nije presudno.
Sto se tice realnih cena za ove nove proizvode, bez obzira na utrosene radne sate,materijal,reklamu i ostalo, finalni proizvod treba da odredi cenu. A ne ovako, stisnem cetvoroglasni akord i tonovi izlaze jedan po jedan umesto svi odjednom. O viseglasnim registrima da i ne govorim. Tako da zbog takvih stvari,ne bih im dao ni pola para. Ne vrede. Mada iskreno mislim, da svi oni, barem vecina, znaju da naprave odlican instrument. Samo kad to stvarno hoce,sto se po nekim primercima i vidi. Na primer Pigini -Mythos je tehnicki savrsen intrument, i mehanika i odgovor piskova i ostalo. Samo se meni LICNO ne svidja zvuk, jer stavljaju ruske fasene i ploce sa piskovima ( koje su u ovom slucaju zaista vrlo kvalitetne ), pa je zvuk dosta ostriji, sto ja bas i ne volim. Itd.,itd.,itd... Mozda sam malo smorio.
Drugarski pozdrav