Videti jedan post
Star 24.10.2012, 13:43   #2
DinO74
Odomaćeni član

DinO74's Avatar

Registrovan/a dana: 07.11.2004
Mjesto: Mumiland
Godina: 50
Downloads: 805
Uploads: 4
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 48 puta u 43 Postova
Instrumenti: Pa1XPRO, M1, 01W/FD, Microkorg, Fantom X6,D50,D10,JX-8P, Gaia, SY77, DX7, CS1x,Mininova, K2000
DinO74 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
DinO74 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Imam je vec 10 mjeseci... Jedino sto mogu reci o njoj , odn. prenjeti licno iskustvo a to je : Kada sam je kupio , postavio je na stalak , nastimao za pola sata , snimio scenu i od tada je nisam vise cackao... (nisam upoznao miksetu i njene mogucnosti ni 20%). Dodjem na svirku i ide sistem "plug & play" Vjeruj Dell , mixeta u svakom smislu opravdava svoju cijenu i kao Live mixer ali i kao home recording desk. Nisam nista preko nje snimao cisto iz razloga sto nisam u mogucnosti pojacati PC i nabaviti dobre monitore. Software koji dolazi uz mixetu je odlican i jako mi se svidja sto je sve u principu bazirano na drag & drop. Sto se tice tehnicke podrske, ljudi u Presonusu su azurni... dobijes brz, precizan i opsiran odgovor na pitanje u vezi nekog tehnickog problema sa miksetom kao sto sam ja imao kada sam ih pitao zbog cega se mixeta prilicno zagrijava... Isto tako , forum je pun informacija sta i kako uraditi i skoro na sve imas odgovor. Update software-a ide redovno kao i update firmware-a. Uglavnom sto se mene tice ...sve je za 5

Promijenjeno od DinO74 (24.10.2012 u 13:45 sati)
DinO74 je offline   Reply With Quote