Videti jedan post
Star 30.10.2012, 10:24   #217
Emir82
Drugar foruma

Emir82's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2006
Mjesto: Australia
Godina: 43
Downloads: 66
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: PA3X, CZ-230S, itd...
Emir82 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Emir82 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Dell je pogodio tacno. Ima vrsta ljudi koji zive u "show off" stilu zivota. Mada to bilo auto, kuca, zena, dvije zene ? Nema veze, znate sta mislim. Eh sad, nekim pojedincima, to ukljucuje klavijature i ostale muzicke varijante. Decko kojeg sam napomenu u mojim proslim postovima ovdje je kako se kaze perfect example. Kupuje posto moze, bez potrebe ili ikakve namere da iskoristi malo vise funkcija a ne samo da natrpa RAM pa udri!

Vex je isto napomenuo jednu stvar sto mi se jako svidja. Zasto vise ljudi neupotrebljava i pravi ROM boje. Jbg, u takvim smo vremenima. Daleko se sjecam moj prvi aranzer. Neka Yamaha, PSR vrste. Ja mislim da je bio 450. Sta ja znam... Nema tu RAM-a ljudi moji, radilo se sa onim sto imas. Pravis boje da zvuce sto blize onako kako ih sam zamisljas. To je zvucilo kao Casio igracka keyboard iz 80-tih. Ali bilo je slatko!!! Meni je super zvucalo...

Sad ljudi su pre-zadovoljni, imaju sve zivo pruzeno ispred njih. I to mnogo vise izbora nego prije, desetak godina na primjer. Sad kupe neki anranzer, ubace set koji je vecinom namjesten i to je to. A neko je trebao da zagreje stolicu, pa da namjesta to da vrijedi necemu. Neznam ni sam dalice neko da shvati sta hocu da kazem sa ovim, ajd jbg nema veze da se ja vratim na temu.

Na Kronos sam prije nekoliko dana cuo klarinet kako svira jedan sa breath controllerom. Da iskreno kazem, stvarno mi se svidja. Neznam dali je bio samplovan ili je to sve preko sinteze, ali takvo nesto da tako slicno zvuci pravom klarinetu prije nisam cuo. Cuo sam dosta MOSS klarineta onako da zvuce ok, ali ovo je bilo nesto posebno.