Dacho ja te razumem i vidi da ti kazem ako si ustanovio da imas sluha i da ti ide sviranje zasto to ne bi ustanovio sto se tice pevanja? Nemoj svakog da pitas za misljenje jer ljudi umeju da budu zavidi i zli, ako stvarno ne znas da pevas i to ne primecujes neki ce ti namermo reci da pevas mnogo dobro i da bi trebalo da se bavis time cisto radi njihove zabave da bi ti se smejali...ovo sto sam rekao ne mora da ima veze sa tobom ali vec mi je ta neka ideja dosla u glavu kad si pomenuo da ti je drug rekao. Tako da pitaj neku osobu za koju si siguran da zna sta prica i da ce ti reci iskreno jer bolje iskreno pa i da se uvredis malo nego da te laze da pravi budalu od tebe

. Dobro je sto si postavio pitanje ovde jer ovo je muzicki forum i puno ljudi ovde su kvalitetni muzicari i pevaci tako da ce ti iskreno reci. Najbolje je da stavis neki snimak u demo sekciju da ljudi cuju kako bi mogli da ti daju svoje misljnje. Ali ako ne zelis da kacis demo snimak onda snimi sebe pa slusaj i sigurno ces da shvatis dali si dobro pevao ili ne. Ako se ispostavi da imas talenta za pevanje jedino ti ostaje da radis na tome jer i na tome se mora raditi. Najbolje je naci strucno lice koje ima neku skolu pevanja ili zna oko toga da ti objasni sta treba raditi, koje se vezbe koriste i tako dalje.