Videti jedan post
Star 04.11.2012, 03:53   #9
fico
Pravi prijatelj foruma

Registrovan/a dana: 06.05.2004
Mjesto: Slovenija
Downloads: 2743
Uploads: 14
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 51 puta u 48 Postova
Instrumenti: E-mu X board;Novation SL61 MK II :Weltmiaster Cansone
Interesi: sve po malo
fico befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
fico pošalji poruku preko MSN messengera fico pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ne raduj se prebrzo.Istina da styler podrzava Sf2 koje ubacuje direktno u ritam po MSB iLSB brojevima ali to nije u cjeni koju si ti gledao na oficijelnoj stranici.Mene je izasao komplet i styler i semplovi i sve sto se na toj stranici prodaje preko 250 eura.Ti ako bi kupio mozes da gledas najjeftiniju verziju i imas onda aktivacijski fajl koji ti posalje G.Norbert.SF2 koje on ima su uglavnom zvukovi od Tyrosa2 i SD2 Abacus onda Harmonike i jos nekineznam sad sve iz glave,ali to se sve kkupuje posebno .Uz styler dolazi samo jedna banka od 10MB i ona je veruj teko toliko da cujes da nesto svira .Ako zelis nesto bolje onda ili konvertujes od drugih proizvodjaca ili se snadjes drugacije.Svi Sf2 dodju sad na 5 DVD diskova znaci ima jih oko 20Gb tu je sad i Tyros 4 i PSR 3000 odnosno zvukovi pomenutih klaviatura.Pored stylera mozes onda da koristis ili Emulator ili proteus ili Kontakt nije bitno uopste.Mogu biti kao VSt ili standalone uz par sitnica pored kao naprimer neki host za VST ( ja koristim Cantabile performer) i virtual midi kabal iliLoopbe30 ili Bomes midi translator mogu se cuda stvarati.Trans Audio je projekat naseg clana Tranzita kako i sta napisace on.Ja trenutacno koristim dva drugacija audio sistema za live koje sam isto kupio ali ne zelim da jih pominjem da ne ispada kao reklama .I na kraju koliko god da se to culo cudno 99% softvera koji koristim je legalan kako za muziku tako i Windows i Office.
fico je offline   Reply With Quote