Sva sanjarenja i zablude iz proteklih postova, ne bih da komentarisem, uzelo bi isuvise vremena... nego da se vratim temi. Akordeonista, Halion Sonic je najnepovoljniji softver rompler koji si mogao da odaberes za rad sa Live Stylerom. Najnepogodniji je jer ne poznaje Midi Program Change i odmah sve dalje pada u vodu tako da je suvisna svaka diskusija. Pitao si za Trans Audio, radi se o Audio sistemu koji u sebi objedinjuje digitalni mikser (2 do 52 kanala), sampler, recorder, sound editor, midi editor, style editor i aranzer a sve to bazira na nekih 100 GB sampling materijala i naravno svih tih 100 GB je dostupno u real time i bez ikakvog cekanja pri promjeni sound programa (istovjetno kao kod hardver workstationa). Trebalo je da izidje na trziste ovih dana ali sam morao prolongirati taj izlazak jer sam u posljednji momenat ipak odlucio da sve postavim na najnovijem Audio Windows 8 64 Bit sistemu, za sta mi treba malo dodatnog vremena. Trans Audio postoji u nekoliko varijanti i to kao: desktop modul, kao 5-oktava i 6 1/2 oktava klavijatura (dinamicka sa aftertouchom). Svaki od modela raspolaze sa po stotinak midi kontrolera. To bi bilo najkrace o Trans Audio liniji a detaljnije u promocionom materijalu uskoro, ovdje na yu-midi shopu.
|