Videti jedan post
Star 06.11.2012, 16:54   #12
shtimerserviser
Moderator

shtimerserviser's Avatar

Registrovan/a dana: 03.04.2008
Mjesto: Skopje Makedonija
Downloads: 2
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 58 puta u 48 Postova
Instrumenti: harmonika i kontrabas
shtimerserviser befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
shtimerserviser pošalji poruku preko MSN messengera shtimerserviser pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Nemojte mi zameriti ! Ja sam prakticar i susrecemse vishe od 30 god. sa raznim markama i modelima harmonike, a naj vishe sa Guerrini. Ne istrazujem statisticke podatke i razne dr. stvari.Buduci da harmonika spada u akusticne instrumente, preuritet novoga modela nije dizajn /zuti okovi,cirkoni i sl./. Ako neki model se pokazao dobar, nijedan proizvodjac nebi vadio u medjuvremenu nishta drugo, zato shto se postojeci model stvarno trazi-kupuje. Vecina clanova foruma na neki nacin doshli do zakljucka da je kvalitet u zadnjih godina bash na tim novim modelima opao i trazese starije godishte harmonike. Dali biste kao muzicari-harmonikashi, izbacili odredjenu hit pesmu ili kolo sa vasheg repertoara???Opet cu da ponovim recenicu:Ko se vishe razumeva na neku doticnu temu na koju dajem moj kratak komentar, shvataome shta sam hteo u celini da kazem.Takodje u nekim mojim komentarima naglasio samam naziv Kutak za harmonikashe gde ponekad dajem moje komentare, odgovaram na pitanja samo shto je potrebno po mom mishljenju, da harmonikash kao harmonikash treba da zna. Ne zalazim u popravke i objashnjavanje kvarova i raznih dilema,zatoshto na moj dat odgovor ima da slede josh i nekoliko drugih pod pitanja i tako u nedogled.Josh jednom, nemojte mi zameriri.Pozz.

shtimerserviser je offline   Reply With Quote