ne sumnjam tranzit ja u kvalitet presonusa ..ja sam zvucnu uzeo jer sam verovao tebi posto si je ti drugima preporucivao i rekao sam zvuk je veoma cist to se primecuje ali opet kazem fali mu ta sirina obicno sa mp3 kad slusam primer strings se jasno slusa i na levoj strani i na desnoj a kod presonusa ga jednostavno snema kako da se uvuce negde to vazi i za bubanj isto ali ja sam naveo sad korg pa3x ,prethodno sam snimao sa dynacord3 u cubase a sajzer je bio pa 800 ista situacija i isti zvuk..dali ja neznam da podesim zvucnu kako treba neznam stvarno ..probacu veceras posle svirke da uradim to sa panoramama samo mi reci dali treba daw1 panoramu da stavim skroz levo a na drugom skroz desno..hvala jos jednom sto zelis da pomognes
Dodato:
stavio sam in1 skroz levo i in2 skroz desno i dobio zvuk koi treba konacno ali kad pustim da preslusam snimak opet onaj stari zvuk,a namestio sam i daw1 levo a daw2 desno,dok se snima ok je ali kad pustim snimak opet lose..tranzit upomoc

Dodato:
problem je resen naravno uz pomoc tranzita to je to kao sto si rekao u panoramama je bilo resenje ja sam samo zaboravio da podeselin input na L+R i sada je to ono sto sam ocekivao ..ko zna zna hvala jos jednom na pomoci i javicu utiske kad snimim neku dobru stvar.pozz
Dodato:
tranzit zasto kad uradim mixdown to audio file opet se zvuk smeni i volumenski se namali cela pesma i to sve na jednoj istoj jacini pesme mi izlaze ma koliko ja pojacivao to u mix-u i sredjivao?
Dodato:
snimam u studio one program