g1000 help? problemi
e ljudi, upali ja jutros klavijaturu kad problem odma, cujan pravo!! na 2L i R mi je drum i bass znaci posebni izlazi, dok na 1Lmono sve solo i pratnja,, znaci... 2L i R za 70 posto su se smanjili u zvuku i izlazu, nema ih na razglasu spram ovog 1L mono, a oni mi radili i nosili pratnju jako!! do cega je znate li? da znam sta mi je ciniti!! i da 1R mi nikad nije radio ako ubacim stereo kabal u 1 i 2 LR,, samo radi po jedna strana, a 2 zajedno nece, onda se cuje samo na jednu kutiju to jest il L il R.
i kad vec spominjem to, da spomenem da duzi niz godina mi se desava to da kad sviram dirke samo booje se rastimaju odlutaju pola tona gore ili sad su tamo sad su vamo u u pola tona ton,, al nije mi to prestavljalo neki problem jer imam Le za solo, mada zajebano je kad pravim i kucam ritmove u njemu ,, nemos, moras otici u micro kontrole pa pobrisat pitch sto je brljavio i sam od sebe sarao po tonovima..
a mislio sam da je do Pitch benda,, iskljucio ga davno, kablo izvukao iz njeg, i opet isto, ..
to su mi problemi,
hvala na pomoci!! ako ko zna sta kako..
Facebook Brano Vujicic (Branoy)
Promijenjeno od branoy (12.11.2012 u 08:38 sati)
|