Videti jedan post
Star 12.11.2012, 13:55   #32
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Umjesto odgovora na sve ovo imam jedan savjet kojeg sam ti već i napomenuo. Zato sam te usmjerio na onaj PDF dokument. Kreni od osnovnih i jednostavnih stvari.

Registracije kod yamahe onako na prvu, izgledaju vrlo jednostavno, praktično i zato jesu moćan alat u yamahinim aranžerima. Međutim, ispod haube je sasvim drugačija situacija. Zato me je interesiralo zašto si se zakvačio baš za njih.
Ne koristim cubase ali znam do on ne razumije sve sys kontrole kako treba i da nije pogodan za rad s njima. Vjerojatno ti se zbog toga događa da midi koji je napravljen u Tyros-u ne bude dobro reproduciran na računalu. Potraži negdje XGWorks, a za prvu ruku će poslužiti i free program SysEditor. Imaš ga u downloadu, pogledaj moje uploade. Ima definicije i za Tyros3 pa će ti biti od koristi za tvoj nauk i napredovanje. Kod njega možeš jasno i pregledno stvarati sysex nizove i ubacivati ih u u midi na željenu poziciju. Tako imaš sve pod kontrolom, a to je preduvjet da nešto naučiš i da ne lutaš bespotrebno.

Nadam se da će Tranzit još dodati ponešto kao savjet ali od mene toliko za sada.

Promijenjeno od casper (12.11.2012 u 14:02 sati)
casper je offline   Reply With Quote