Pozdrav Nesabend.
BK5 sam vratio jer je imao problem sa usb.A i malo mi je dosadilo stalno nesto programirati na njemu.Suvise su ga zakomplikovali zabnormalan rad.Recimo ja svaki ritam koji koristim bio fabricki ili user , ja ga prepravim malo.Nesto dodam a nesto oduzmem.Na kraju sam totalno prestao da koristim i style i sound panele.Jer sve sam morao da sacuvam na usb.To mu je i vrlina a i jedna velika mana.
Da su se bar mogli fabricke stvari brisati .Suvise su komplikovali najednostavnije stvari koje trebaju biti na bilo kojoj klavijaturi.Ritmovi u bk5 su odlicni.Pogotovo i ovi koji su na bk7m i g70\e80.Zvuce odlicno na razglasu.Ali opet kazem suvise zakomlikovano.Recimo nema mjestavda napravis svoje drum kits.Za svaki ritam moras sve ispoceta.
Neko je pravio bk5 ko uopste ne svira klavijature.Tako se bar meni cini.Opet mi je zao sto sam ga vratio jer ritmovi su mi se pravo svidjeli
Ali mogu ti reci jedno posto su iste cijene i bk5 i pa600.PA 600 je bolja od bk5 bar jedno 10 puta.Mnogo je jednostavnija za rad a i mnogo bolje zvuci od bk5.Cak mi i fabricki ritmovi bolje zvuce nego na pa800.Malo su prepravljeni jer im je isti format kao u pa3.Od pa3 svi ritmovi rade .
Pozdrav
Postovano sa mobilnog uređaja
|