Videti jedan post
Star 14.11.2012, 01:55   #36
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ne bih da te plasim, ama mani se corava posla sa tim pokusajima da sam konfiguriras jedan takav sistem. Ne zato jer bih ja izgubio jednog potencijalnog kupca (kupaca imam toliko da ozbiljno sumnjam da cu uspjeti sve da podmirim) vec iskljucivo radi toga sto to je to osudjeno na propast a ti na uzaludno bacanje novca. SLMKII je odlican masterkeyboard, koristim ga i sam povremeno, mada mu je klavijatura za nijansu sporija no sto bi to bilo optimalno. Sto se tice kontrola koje posjeduje, sasvim zadovoljavajuce a mane su mu puno plastike i pomalo klimavi kontroleri. Tvoje interesovanje za Live Styler sa T4 emulacijom odmah baci u vodu jer tu nema ni T od Tyrosa 4. Ta emulacija a i sve ostale koje dolaze sa Live Stylerom su veeeeelika sarena laza. Sa tim se ne svira na bini... mozda zeni pored sporeta ili djetetu za uspavanku.

Sto se tice Trans Audio sistema, on je u sustini spreman za distribuciju ali je na finalnim testovima koji se moraju obaviti posto sam prije neki dan prebacio kompletan sistem na Windows 8 64 Bit pa to sada neizostavno mora da prodje sve potrebne testove. Specifikacije su dostupne i trebalo je vec da budu objavljene ali malo kasnimo sa tehnickim dijelom za postavljanje yu-midi shopa pa cim to bude zavrseno bice i one postavljene.
Ukoliko te bas nesto posebno zarko interesuje, mogu ti i ovdej dati kratak odgovor.
tranzit je offline   Reply With Quote