Videti jedan post
Star 20.11.2012, 19:52   #16
neshatomic
Vredan član društva

neshatomic's Avatar

Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
neshatomic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od mirandess Pokaži Post
do sada mi nitko nije rekao da mu je crklo pojacalo ili slicno (mislim na ovu xti seriju). Tko nema lovu za Lab-a, ima za Crowna Javim kolega utiske, pozdrav.
Ja sam imao crown xti 1000, xti 2000 , xti 4000.

I iskreno nisam imao gora pojacala od njih.Zvucno su losa,konkretno xti 2000 radi krestavo na visokima , a xti 4000 mutavo na visokima ,po meni ta pojacala su upotrebljiva samo za bass.Sto se tice kvaliteta i izdrzljivosti cista 0! Crkavalo mi je xti 2000 , a kasnije lik kojem sam prodao je crklo i xti 4000 ( pojacala su mi bila nova! ) Cuo sam jos par kolega da su imali problema sa crkavanjima istih,od kvarova na xti 4000 najceseci je kvar na DSPu i prekid nekih flet kablova itd .
Jos jedna stvar koja mi je mnogo smetala kod njih je sto na mani napon nece da rade izbace error na displeju i smanje se na 10% snage i nema ih sanse pojacati ( da nisam imao par puta u rezervi crest ca9 likvidirali bi me gosti na terenu kada su poceli XTI da izbacuju error)

Sve u svemu pojacala koja vise nikad necu koristiti i ne bih posavetovao nikaome da ih kupi!

Imao sam od Crowna svasta od stare MA serije preko CLS , XTI , do digitalije XS i CTS serije ,jednostavno XTI je nesto najgore sto je crown napravio.

Do duse ruku na srce DSP xti serije je veoma interesantan ,upotrebljiv i lak za upotrebu ,limiteri su odlicni kao i crossover...

Sto se tice CTS serije ,posto vidim da je gore pomenuta e TO je vec odlicna sprava ,ta serija je zvucno odlicna i veoma mi se svidja.

POZZ

Promijenjeno od neshatomic (20.11.2012 u 19:56 sati)
neshatomic je offline   Reply With Quote