Tema: ROLAND G-70
Videti jedan post
Star 10.10.2005, 17:23   #7
Versy
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Sigurno KREŠO, potpuno si u pravu za sve proizvodjače i za sve njihove produkte. A i ja sam već negde napisao - marketing je prosto - luda stvar! Dovoljan primer je samo Coca-Cola, koja od 3 zaradjena centa, čuo sam da 2 odmah odvaja za marketing!
To je u svim velikim biznisima tako, pa i u instrumentima.
Inače, dobro si spomenuo Kurzweil, ja sam baš sada kandidat da uzmem K-2661 i tu nemam dileme.
Ali, oko aranžera sam u velikoj dilemi!
Imam PA80....ali.../samo da nije tog "ALI"/.
Gledam PA1X, a slušam i čitam svakakve kontradiktornosti o njemu! Jedni ljudi kažu ovako, drugi - onako!
A nismo niko toliko bogati da kupujemo, da probamo, pa ako ne Štima - ajd dalje!
Zato su nam i forumi da razmenjujemo iskustva i da se izbegne da se bilo ko ne zaleti - prvo sa novcem, a ostane nezadovoljan.
PA1X je ipak 1.000 eura skuplji od PA80.....
O Tyrosu - znaš koja je reklama bila i za jedinicu i šta je ispalo do kraja?
Ovo sada je sve super, i karakteristike i sve ostalo.
Ali zar ne treba ipak da se dokaže i u praksi?
A i gde je tek cena?
PSR-9000 je već debelo dokazan.
Solton mi se isto svidja, sada ću opet da pogledam opširnije.
A vidim da i PEGASUS ima neke dobre stvari....
I još ovo bi napomenuo, lično o sebi.
Nisam od onih ljudi koji mogu progurati tezgu i sa desetak ritmova. Kada sam bio ograničen na G-800, da ne ponavljam, napisao sam već koje sam "cirkuse" radio sa njime!
Tačno je da se tezga može i super progurati sa tim "fontom", ali muzika je ipak velika umetnost koja nije ograničena samo na ovakve tezge.
Potrebna je i sloboda i kreativnost da bi naš način izražavanja bio što profesionalniji, što uspešniji i da svi uživaju u njemu. A za svaki "zanat", potreban je i dobar "alat" i baš o tim alatima i pričamo...
Pozdrav.
  Reply With Quote