Videti jedan post
Star 30.11.2012, 00:08   #5
AcaG600
Ovaj baš voli da kuca

AcaG600's Avatar

Registrovan/a dana: 05.01.2012
Mjesto: Kruševac
Downloads: 130
Uploads: 14
Rekao HVALA: 83
Zahvalili mu 117 puta u 110 Postova
Instrumenti: Roland VA-5 expanded ZIP & KORG X5D ; DELL Inspiron 15 3521 + Kontakt 5 + MIDI + Samples
Interesi: Klavijature, računari...
AcaG600 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
AcaG600 pošalji poruku preko MSN messengera AcaG600 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Pozdrav druze....Mikrofon jeste na bananu (wireless predajnik je na bananu)....Uzeo sam ga u medjuvremenu....Sve radi kako treba, ali je problem sto nemam input na Rolandu....To je problem, vec samo outpute....Nego, u medjuvremenu sam se raspitao i dosao do zakljucka da mi treba samo mikseta sa ulazom za mic/input i tu ubacim onaj wireless predajnik i to ce biti to....Uskoro bi trebao da uzmem neku mixeticu, pa cu da probam da vidim kako to radi....Samo jos da pitam, koje razlike ima ako se ubacim onaj wireless predajnik samo u Input, a ne u onaj ulaz za Mic??Koja je razlika??Jel cu imati neka podesavanja za mikrofon ako ubodem na bilo koja od ova 2 (eho, delay, reverb i slicno)???Pitam, jer stvarno se ne razumem oko toga....I jel moze da se nadje negde adapter sa one banane 6.3mm na onaj mic ulaz i tako da ubodem Wireless predajnik ako ne bude moglo ovako sa nekim efektima??Hvala unapred na odgovoru....Pozdrav