Videti jedan post
Star 03.12.2012, 17:35   #5
smuchac
Kao kod kuće

smuchac's Avatar

Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
smuchac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Trenutno se osjećam najbolje u životu.
Stvar radi 99,9% a to mi je i više nego dovoljno.
Problematičnu ploču sam odnio frendu a on ni 5 ni 6 nego četkicu za zube u alkohol i udri po stazi i hladnom lemu,sve počistio i prošao s nekim lakom i stvar radi...
Donesem sve fino doma i reko ajmo to počistit i sastavit...
Sve gumice s vlažnim maramicama pa pod lampu da se malo posuše,obje ploče s štapićima za uši natopljenim 70% alkoholom,sušenje fenom...
Kasnije mi vrag nije dao mira pa sam rastavio kompletnu tipkovnicu i poskidao sve dirke a ispod masovna grobnica...
Kose,dlaka,prašine,konfetica sa svadbi,pepela s cigara... Samo što nisam nekog mrtvog unutra našao...
Odmah bez razmišljanja sve u auto i kod frenda na kompresor. Sve fino ispuhat i nanovo sastavit. Za sastavljanje svih dirki mi je trebalo 3 puta više nego za rastavit. Stavi sve na mijesto,vrati gumice prethodno označene da se ne izmješaju,vrati ploče i zašarafi tipkovnicu na mijesto. Pospajaj kablove i zatvori stroj...
Ubodem struju i sjedim i mislim se a šta sad...

I kresnem ja nju i pali se sve i odmah ja isprobam sve C dirke i sve kao nove a kasnije i sve ostale osim drugog Gis-a za koji me nakon ovoliko straha i muke zabole ona stvar ionako ga koristim svake papine smrti...

Dakle,sve radi kao i prije,za Gis ne brinem a i da poželim,sredim ga lako neki drugi dan.
Eto hvala svima na savjetima i podršci i za kraj neke slike od radova da vidite šta je sve unutra bilo.
Pozdrav!
Grafički Fajlovi
File Type: jpg 5.jpg (88,9 KB, 18x skinuto)
Highslide JS
File Type: jpg 6.jpg (90,8 KB, 19x skinuto)
Highslide JS
File Type: jpg 7.jpg (51,4 KB, 19x skinuto)
Highslide JS
smuchac je offline   Reply With Quote