Trenutno se osjećam najbolje u životu.

Stvar radi 99,9% a to mi je i više nego dovoljno.
Problematičnu ploču sam odnio frendu a on ni 5 ni 6 nego četkicu za zube u alkohol i udri po stazi i hladnom lemu,sve počistio i prošao s nekim lakom i stvar radi...

Donesem sve fino doma i reko ajmo to počistit i sastavit...
Sve gumice s vlažnim maramicama pa pod lampu da se malo posuše,obje ploče s štapićima za uši natopljenim 70% alkoholom,sušenje fenom...
Kasnije mi vrag nije dao mira pa sam rastavio kompletnu tipkovnicu i poskidao sve dirke a ispod masovna grobnica...

Kose,dlaka,prašine,konfetica sa svadbi,pepela s cigara... Samo što nisam nekog mrtvog unutra našao...
Odmah bez razmišljanja sve u auto i kod frenda na kompresor. Sve fino ispuhat i nanovo sastavit. Za sastavljanje svih dirki mi je trebalo 3 puta više nego za rastavit. Stavi sve na mijesto,vrati gumice prethodno označene da se ne izmješaju,vrati ploče i zašarafi tipkovnicu na mijesto. Pospajaj kablove i zatvori stroj...
Ubodem struju i sjedim i mislim se a šta sad...
I kresnem ja nju i pali se sve i odmah ja isprobam sve C dirke i sve kao nove a kasnije i sve ostale osim drugog Gis-a za koji me nakon ovoliko straha i muke zabole ona stvar ionako ga koristim svake papine smrti...
Dakle,sve radi kao i prije,za Gis ne brinem a i da poželim,sredim ga lako neki drugi dan.
Eto hvala svima na savjetima i podršci i za kraj neke slike od radova da vidite šta je sve unutra bilo.
Pozdrav!