Aktivni SET (koji koristiš) i koji je učitan u memoriju ne možeš brisati ni rename-ti. Drugi i veči problem je kako ti je dozvolio da na root-u od HDD-a napraviš više foldera s istim nazivom. Vjerojatno tebi prikazuje da je to NEW-SET ili NEW SET ili NEW_SET, ali to nije isto.
Drugo, virus na klavijaturi ne postoji, nego radi se o samo nepravilnoj sysex instrukciji koji ti blokira neku od bitnih sistemskih fukcija. Vjerojatno si takovo stanje uzrokovao kopiranjem više setova na HDD i povlačenjem različitih GLOBAL postavki u nj.
Moj ti je savjet, izvadi HDD, na računalu ga očisti od svih neaktivnih i loših foldera. Potom očitaj iznova cijeli O.S sa tvorničkim postavka.
Nakon toga uzmi provjereni SET koji ne zahebava i ne blokira.
I još nešto vrlo važno. Kod svih setova koristi isključivo samo jedan GLOBAL, niti jedan drugi. Iz svih setova izbriši ostale GLOBALE.
Znači, koristiš samo program, performance i style.
Imao sam sličan problem na Pa80 i dok nisam izbrisao "tuđe" globale iz nadodanih setova imao sam jako puno problema sa stylovima sa HDD-a (123.SET, 456.SET, 789.SET), a i user boje iz program boja koje sam naknadno "uselio" u performance i tvorničke ritmove su znali blokirati i zajebavati.