Videti jedan post
Star 13.12.2012, 02:14   #7
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Da se razumijemo, pa80 je jaci od s700 ako ima flash karticu. E sad bez flash kartice je stvar ukusa. S700 za yamahase topliji zvuk, ali velika mana sto se ne mogu bubnjevi custom radit, kako mi je Yamahapassion rekao. Jeste da je 16mb jako malo memorije za kvalitetne samplove, ali svejedno to je druga prica od "suhog" pa80.
E sad, vi znate da sam ja alergican na ono yamaha je za zabavnjake, a korg za narodnjake, ali kolega Yamahapassion je tu skroz u pravu, da ga se pogresno ne shvati to je samo splet okolnosti i to zato sto se na pa80 cak i bez flasha moze dobit poprilicno slican legendarnom EMU SP12, odnosno juve bubanj. E sad kad neko kaze za Korg i Yamahu u cijenovnom rangu do 3000 eura da je ovaj za narodnjake, a ovaj za zabavnjake tu se debelo zavarava.
I na kraju da ne zaboravimo. Iako je s700 mladja yamaha, ona je ipak u srednjem rangu njihovih klavijatura, dok je pa80, iako je izasao davne 2000 godine ipak u pro rangu klavijatura. Potrebno je dakle sagledati sve navedene cinjenice i viditi koja kako odgovara i onda prevagnuti i odluciti.

Dell je offline   Reply With Quote