Videti jedan post
Star 15.12.2012, 03:19   #3
dakiyu
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 19.11.2008
Mjesto: Serbia
Godina: 57
Downloads: 54
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 6 puta u 3 Postova
dakiyu befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ma mora da je nesto u vezi efekata,koliko sam ga malo upoznao na sve strane neki efekti plus fx3 dodat za razliku od pa800 i ja sumnjam da je tu negde kvaka...
Mislis u stilu da udjem u meni pa miser gde je panorama,tamo ima opet dry?

Ja udjem u sound te harmonike,pogasim sve efekte i dok nisam otkacio taj dry nisam imao zvuk na out2 i taman kad sam pomislio da je to resenje,kad takav sound sa svim pogasenim povucem u stilu opet nema zvuk...probacu sutra,hvala izludeo sam stvarno,nemam nameru da snimam isti efekat na 50 boja...
Dodato:
Pozdrav @zsimonovic,zahvaljujem,jeste dry u style mixer na upoper,ja sam to probao u sound ali ne u style mixer...bash je cudno da ga iskljucuje bez obzira sto sam stavio lock gde god je moguce ali ne pomaze,ne znam da li moze nekako da se zakljuca obzirom da sam primetio jos nekoliko boja fabrickih da ne rade...ipak je pomoc jer za tih 50 perf koje sviram za pola sata sam snimio tako i sad rade na out 2 tako da mi pomocna varijanta sa lock upper fx koja takodje na perf ne radi ni ne treba...

Promijenjeno od dakiyu (21.12.2012 u 01:22 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
dakiyu je offline   Reply With Quote

Loading...