Nisam postavio temu da biste mi računali koliko sam tema postavio, lepo sam se izvinio što sam dosadan i tu je jasno da mislim na to što sam postavio nekoliko tema za kratko vreme, ako smeta neka moderatori obrišu i to je to, a i Vama ukoliko nešto smeta u vezi mene, a vidim, smeta Vam, obratite se moderatorima pa neka me sankcionišu ukoliko ima potrebe za tim. Vidim da Vi više provodite vreme na forumu da biste sudili drugima(uglavnom neopravdano i napamet) nego da se družite, učite itd. Ponašate se kao da apsolutno sve znate. Mislim da ste Vi fenomen koji nikad nije bio početnik, pa mu na početku bavljenja muzikom niko nije pomagao u odabiru muzičke opreme.
To u vezi vaše opaske koja nije bila na mestu, a sada da odgovorim na pitanje.
Jeste da nisam dugo u priči sa mikrofonima, klavijaturama itd. ali ja zaista nisam do sada čuo za pilot SM58. Dakle, čovek mi nudi mikrofon na kome vidim da je ubačena baterija od 9V, pa me zanima koliko će trajati ta baterija, može li da izdrži 3h, 4h, 10h, 20h rada, da znam da li da uzimam mikrofon. Ja zaista nemam novca za bacanje, i ovo sam jedva sakupio pa sam zbog toga i postavio pitanje, jer sam čitao u jednoj temi da Beta ,,guta'' baterije, pa je spomenut i SM58, pa me je samo zanimalo koliko traje.
A zaboravio sam i da napišem, pošto vidim da aludirate na moju želju za download-om, dozvolu sam dobio pre par meseci ne znam ni ja kada tačno i evo koliko imam download-a. Srdačan pozdrav iz Leskovca.
|