Tema: ROLAND G-70
Videti jedan post
Star 11.10.2005, 14:08   #9
Versy
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

KREŠO, i meni je takodje veoma drago što i ti spadaš u te ljude i pravo je zadovoljstvo razgovarati na bilo kojoj temi sa pravim umetnikom - u duši i srcu.
Zato sam ja i par puta napisao da pojedine kolege, koje rade sa fajlovima, neka ostave to i neka sviraju pravu muziku - što više.
Ali ne iz razloga da bih nekoga podcenio ili uvredio - ja polazim od toga da smo mi ovde da se upoznamo, družimo, sprijateljimo, pomažemo jedni drugima, razmenjujemo savete kako bi na ovaj način naučili nešto plus.....
Ja razumem - da ljudi u pojedinim krajevima vode borbu za život, pa se snalaze ko kako ume i može.
I ja trenutno živim u Makedoniji i vrlo dobro znam šta je borba za goli život, dok neka "tatina dečica" već imaju i PA!X i Kurzweile i Oasys, koje ne umeju ni da uključe, ali zato u gradu idu Harleyem, dzipovima od 100.000 eura i sl.....
Zato sam i mislio na to sa fajlovima - neka se ljudi bore za preživljavanje, kad su takvi uslovi, ali bar u nekom slobodnom vremenu, neka sviraju što više, pa čak i bez upotrebe pratnje, jer i to ipak, kolika i da je kreativnost - radi mašina sa usnimljenim materijalom, a čovek je samo komanduje, kao da vozi automobil.
Inače Krešo, to za Kurzveila sam "podvukao", samo što i ja živim tamo gde sam pričao i malo se teže ostvaruju potrebe, a kamoli "snovi"....
Za Ketron si me takodje prilično zagrejao, samo šteta je što ne mogu da sve te stvari vidim i isprobam na delu!
Mislim da me razumeš.
A isto sam sa tobom na mišljenju i za PA80 - bar dok se ne nadje nešto ..........
Prijatelju, veliki pozdrav i sve najbolje.
  Reply With Quote