Hehe Mladjo, da znas da je istina

jbg ja reko da se snimim malo kamerom, i baterije sam imao za cirka 5min snimanja, tako da nisam nesto uspeo posebno da snimim, ali od petka sam na godisnjem 10 dana pa cu imati malo vise vremena pa ce biti i snimaka, a i da ga malo sredim... spravica je super inace.
Neso i ti si dobro rekao za korga jel sam se i ja prijatno iznenadio, iskreno mislio sam da ce u ovom modelu biti mnogo vise zakidanja u nekim funkcijama i mogucnostima u odnosu na npr. pa800, ali evo vec 4 dana ga maltretiram i stvarno ne mogu da mu nadjem neku slabu stranu da bi trenutno izdvojio jos toliko para vise za korg pa 800 pored ovog modela.sto se tice sounda identican je kao na pa800, jedino sto izgleda koliko sam provalio ne moze da cita multisamplove (ili ja neznam da ucitam) ali i bez njih se moze napraviti sasvim pristojan sound... za ram cemo jos videti da li ce biti problema kao na pa800, iskreno se nadam da nece. ovo drugo sve tip top. stavicu jos snimaka i to cu snimati sa mojim zoom-om pa cu uploadovati na soundcloud, samo da docekam taj petak i da imam malo vise slobodnog vremena.