Tema: Au, bruke...
Videti jedan post
Star 01.01.2008, 18:21   #39
josipv
Odomaćeni član

josipv's Avatar

Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Croatia VT.
Godina: 42
Downloads: 545
Uploads: 1
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 27 puta u 25 Postova
Instrumenti: Kurzweil pc3K6,Korg Kronos 1
Interesi: Muzika,automobili,automehanika
josipv befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
josipv pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

EVo da se i ja pridruzim sa par dogodovstinama,moj basista znao je doc na svirku bez bas gitare,a bubnjar se jednom vracao 50km,jer je zaboravio cinele,a kad smo vec kod alkohola,bio ja na nekoj zamjeni u drugom bendu i sad klavijaturista isto malo popio,i sviramo mi sviramo,kad odjednom vidis njega za mikrofonom kako se ono napuhuje,i odjednom pljus!!!!!!!! rigacina po klavijaturama,tekama,stalku......ja nisam mogo doc k sebi od smijeha,a publika da nepricam!!!!!

A pazite ovo:dogovorio se ja isto za neku zamjenu da odsviram klavijature mjesto kolege i kaze on nemoras nista nosit sve je kao u tom lokalu,dodem ja tam,ono klavijature pokrite nekom krpom...otkrijem ja to a ono klavijature rade brate mili vec 10 dana od prosle svirke,nije ih ni ugasio samo pokrio!

A jednom dok sam radio sa kolegom koji se bavio ozvucenjemi i iznajmljivanjem opreme:
Bila to neka proslava na nekom nogomet.igralistu i svirka zavrsila negdi oko 4h. svi se ponapili itd.i dosli mi po opremu negdi oko 6 pol 7 ljetno doba,pocela lagano kisica a ono nigdi zive duse,instrumenti upaljeni,master onako lagano dignut na mixeru i cuje se uuuuuuuuuuuu,dumi lagano a zive duse nema,zamislite si tu situaciju,ja sam umro od smijeha a ovaj je najprije posijedio od muke a onda je njemu bilo smijesno!
josipv je offline   Reply With Quote