Citat:
Originalno postovano od sale_band
Druze, da li si ti probao pa3x i pa600 pa da budes toliko nepoverljiv?
Ako covek kaze da mu radi set, zasto da mu nd verujemo?
|
nezelim da pravim prepirke ovde na forumu.Set je veliki 92 mb.Ja sam prvo ucitao Style,pa sam ulazio u svaki ritam i gledao odaklen vuce neku boju, dali bubanj,bass,gitara itd i onda na to mesto gde treba da bude ta boja, ja je ucitam iz Sounda.Mene neiteresuje dali je to Sempel ili nije, znam da mi rade ritmovi i Boje(harmonike,trube,Gitare,DX-Boje,Klarineti,Terce i ostalo).Jedino sto sam primetio nece terce da se transponiraju ako se nalaze u DK.Ali ovo sam pisao vec na temi novi KORG Pa600,nije potrebno da o tome pisem i ovde.Jedva cekam kad ce pa600 da se pojavi kod nas ,da razmenim malo iskustava sa ljudima koji poseduju ovu klaviaturu.Ja sam pisao moje iskusto sa pa600,mozda sam i glup,pa neznam sta vidim i cujem,a mozda su i drugi u pravu.Ako mi klaviatura radi kao pa3x a neucitava semplove,zasto je set 92 mb?Priznajem da nisam toliko iskusan i uvek sam spreman da nesto naucim.Set koji sam dobio direktno sa pa3x ,jeste iz razlicitih setova od pa800,mozda zato hoce,ali znam da sam jednom dobio isto set sa pa3x i hteo da neke stvari ucitam na pa800 i nije htelo.