Videti jedan post
Star 01.01.2013, 14:23   #2
gogile
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 10.12.2012
Downloads: 142
Uploads: 1
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
gogile ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Lächeln

Citat:
Originalno postovano od sale_band Pokaži Post
Druze, da li si ti probao pa3x i pa600 pa da budes toliko nepoverljiv?
Ako covek kaze da mu radi set, zasto da mu nd verujemo?

nezelim da pravim prepirke ovde na forumu.Set je veliki 92 mb.Ja sam prvo ucitao Style,pa sam ulazio u svaki ritam i gledao odaklen vuce neku boju, dali bubanj,bass,gitara itd i onda na to mesto gde treba da bude ta boja, ja je ucitam iz Sounda.Mene neiteresuje dali je to Sempel ili nije, znam da mi rade ritmovi i Boje(harmonike,trube,Gitare,DX-Boje,Klarineti,Terce i ostalo).Jedino sto sam primetio nece terce da se transponiraju ako se nalaze u DK.Ali ovo sam pisao vec na temi novi KORG Pa600,nije potrebno da o tome pisem i ovde.Jedva cekam kad ce pa600 da se pojavi kod nas ,da razmenim malo iskustava sa ljudima koji poseduju ovu klaviaturu.Ja sam pisao moje iskusto sa pa600,mozda sam i glup,pa neznam sta vidim i cujem,a mozda su i drugi u pravu.Ako mi klaviatura radi kao pa3x a neucitava semplove,zasto je set 92 mb?Priznajem da nisam toliko iskusan i uvek sam spreman da nesto naucim.Set koji sam dobio direktno sa pa3x ,jeste iz razlicitih setova od pa800,mozda zato hoce,ali znam da sam jednom dobio isto set sa pa3x i hteo da neke stvari ucitam na pa800 i nije htelo.

Promijenjeno od gogile (01.01.2013 u 14:27 sati)
gogile je offline   Reply With Quote